OpenStreetMap

Krumlovský Démon

Posted by Jiri Podhorecky on 21 February 2024 in Czech (Česky).

V Českém Krumlově se pořád něco děje. Ať už to jsou věci zajímavé, tak i věci které bychom neradi viděli. Na různé nešvary tu máme bedlivé oči mnoha místních občanů, kteří si hned všimnou a rychle o tom referují ostatním ve skupině na sociání síti. Jednou je to rozbitá lavička, nebo jindy odpadky kolem kontejneru. Pořád něco!

A já se přiznám, že jsem jedním z nich. Protože tu také bydlím a také pozoruji co se ve městě děje. U některých bolístek ve veřejném prostoru je hned jasné, kdo je zapříčinil a kdo by je měl napravit. Některé jsou však záhadné a objevují se zcela náhodně na různých místech města. Nikdo z nás by přeci nic takového neudělal!

Když jsem několik takových zločinů objevil, usoudil jsem, že je nám všem natruc spáchal nějaký skřítek škudibík. Pojmenoval jsem ho Krumlovský Démon.

Když nevíme, kde se tu takové piškuntálie vzaly a kdo za ně může, tak stačí to jednoduše svést na Krumlovského Démona, který v tom má jistě své dlouhé prsty! A my se pak můžeme vrátit ke svým radovánkám.

A víte jak démon vypadá? Dlouho jsem si ho nedovedl představit a přitom ho máme na mapě města pořád na očích!

Jestli se nebojíte a chcete ho vidět, klikněte opatrně sem

Location: Český Krumlov, okres Český Krumlov, Jihočeský kraj, Jihozápad, 381 01, Česko

Discussion

Log in to leave a comment